تاریخ : پنجشنبه 11 مرداد 1403

افتتاحیه اولین طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر

به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛ افتتاحیه اولین طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در روز پنج‌شنبه ۱۱ مردادماه ۱۴۰۳ در تالار بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبریز با سخنرانی فردین تقی‌زاده، مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان، ابراهیم نعیمی، معاون امور دانشجویان داخل سازمان و سجاد پاکزاد رئیس دانشگاه هنر اسلامی برگزار شد.
در حاشیه افتتاح این دوره دانشجویان شاهد و ایثارگر به همراه مسئولین سازمان و دانشگاه از آثار خانه، مجتمع فرهنگی هنری کوثر، کارگاه‌های کارآفرینی، سالن ورزشی و مرکز سلامت و مشاوره این دانشگاه بازدید کردند. دانشجویان پیش از آیین افتتاح بر سر مزار شهید گمنام مدفون در این دانشگاه حاضر شده و ادای احترام کردند.
اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های این دانشگاه روز چهارشنبه 10 مردادماه انجام شد که با بازدید مسئولین همراه شد.

افتتاحیه دوره مهارت آموزی

گالری تصاویر