تاریخ : يکشنبه 8 مهر 1403

پیام تسلیت رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در پی شهادت سیدحسن نصرالله

متن پیام؛
سجاد پاکزاد، رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با صدور پیامی، شهادت سد حسن نصرالله را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، متن پیام رئیس دانشگاه به شرح زیر است:

بسم رب الشهدا والصدیقین

سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان به شهدای بزرگ و جاویدالاثر خود پیوست.

رژیم سفاک صهیونیستی در هنگامه شکست مفتضحانه برای جبران انزوای خود، به ترور‌های هدفمند و مذبوحانه روی آورده است، غافل از آنکه روز به روز بر رسوایی این رژیم جنایتکار و ضد بشری افزوده خواهد شد.

دشمنان اسلام و امت اسلامی باید بدانند که خون شهدای محور مقاومت به ویژه شهید سید حسن نصرالله، تزریق حیات جدیدی در رگ‌های مقاومت و انسجام و وحدت گروه‌های مقاومت خواهد بود و حزب الله تا همیشه تاریخ زنده است.

وی به عنوان فرمانده مقاومت ، رهبری شجاع، مومنی بصیر بیش از ۳۰ سال در مبارزه با رژیم جعلی صهیونیستی در خط مقدم جهاد بود ، خط مقدمی به معنای تمام کلمه، خطی که با شهادت فرزند ۱۸ ساله اش هم آرام نشد و امروز سیدالشهدای مقاومت لبنان در پی حملات تجاوز کارانه اشغالگران صهیونیست به فیض اعلی شهادت نائل آمده و به همرزمان شهیدش پیوست.

شهادت سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله را به محضر مبارک حضرت ولیعصر (عج) و رهبر معظم انقلاب، شیعیان مظلوم لبنان و عموم آزادگان جهان تبریک و تسلیت و تعزیت عرض مینمایم.

سجاد پاکزاد
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز