تاریخ : چهارشنبه 11 مهر 1403

پنجمین جشنواره و کنفرانس بین المللی ابعاد نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی

به تعویق افتاد؛
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دبیرخانه پنجمین جشنواره و کنفرانس بین المللی ابعاد نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی از تعویق زمان برگزاری این رویداد خبر داد.

دبیرخانه پنجمین جشنواره و کنفرانس بین المللی ابعاد نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی اعلام کرد؛

ضمن قدردانی از تیم اجرایی، اساتید، کارکنان، دانشجویان و هنرمندان که در هماهنگی های اولیه برگزاری جشنواره و کنفرانس بین المللی ابعاد نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی، همراهی و همکاری لازم را انجام دادند، به اطلاع می رساند، برگزاری این رویداد که قرار بود در تاریخ 5 الی 9 آبان ماه برگزار شود، به تاریخ دیگری موکول شد.

آثار و مقالات ارسالی هنرمندان و سوابق فرایندهای انجام شده از زمان ثبت آثار تاکنون، در دبیرخانه جشنواره و کنفراس محفوظ است و زمان برگزاری این رویداد متعاقبا اعلام خواهد شد.