تاریخ : شنبه 21 آذر 1388
کد 627

بيانيه دانشگاه هنر اسلامي تبريز در واكنش به بي احترامي به تصوير حضرت امام خميني ( ره )

بيانيه دانشگاه هنر اسلامي تبريز در واكنش به بي احترامي به تصوير حضرت امام خميني ( ره )

بي احترامي به تصوير بزرگ پرچمدار مبارزه با استكبار جهاني رهبر عاليقدر جهان تشيع و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني ( ره ) در روز ملي مبارزه با استكبار جهاني در دانشگاه تهران لكه ننگ ديگري بر دامان سران فتنه آمريكائي بود و دل همه عاشقان و دردمندان را به درد آورد .

جسارت به مقدسات اين مرز و بوم توسط برخي سرسپردگان كه قبلاً در روز قدس با شعار به نفع اسرائيل و در روز 13 آبان  با تقدير از جنايات آمريكا و شعار جمهوري ايراني انجام گرفت در روز 16 آذر با بي احترامي به تصوير امام راحل وارد بخش جديدي از سناريوي آمريكايي ، انگليسي و اسرائيلي شد .

دانشگاه هنر اسلامي تبريز ضمن محكوم كردن اين اقدام ننگين تقاضا دارد مسئولين ذي ربط خصوصاً قوه قضائيه و وزارت اطلاعات با سران فتنه مخملي ، و مسببان اين جرم عظيم قاطعانه برخورد نمايند .

ضمناً به كساني كه فريب فتنه دشمنان را خورده و در اين جنگ‌نرم اسير گرديده‌اند توصيه مي‌نمايد كه مسير خود را از مسير جاهلان و مغرضان اسلام و انقلاب جدا نموده و به دامان مردم و رهبري نظام برگردند كه اصرار بر تكرار اشتباهات ،  دشمني با اسلام و انقلاب و گناهي نابخشودني در پيشگاه الهي است .