تاریخ : دوشنبه 23 آذر 1388
کد 629

تجمع دانشگاهيان دانشگاه هنر اسلامي تبريز در اعتراض به بي حرمتي به تمثال مبارك حضرت امام خميني ( ره )

تجمع دانشگاهيان دانشگاه هنر اسلامي تبريز در اعتراض به بي حرمتي به تمثال مبارك حضرت امام خميني ( ره )

اعضای هیات علمی ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه هنر اسلامي تبريز در پي وقايع پيش آمده در 16 آذر ماه و بي‌احترامي به تمثال مبارك حضرت امام خميني ( ره ) بزرگ پرچمدار مبارزه با استكبار جهاني و در راستاي حمايت از آرمانهاي ايشان و مقام معظم رهبري ( مدظله العالي ) جهت اعتراض به اقدامات مغرضانه فريب خوردگان و محكوم نمودن اين حركت در دانشگاه هنر اسلامي تبريز تجمّع نمودند .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه هنر اسلامي تبريز معاون فرهنگي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در اين مراسم بي‌حرمتي به تمثال مبارك امام راحل در محل جوشش انديشه‌هاي آن امام را توهين به اسلام و ملت ايران عنوان كرد و گفت :

ملت ايران و خصوصاً دانشگاهيان فراموش نكرده‌اند كه حكومت‌هاي قاجار و پهلوي به پيشاني ما مهر رعيت زده بودند و اين ننگ را امام و انديشه‌هاي ايشان از دامان ما پاك كرد .

حجت الاسلام شربياني افكار و آرمانهاي حضرت امام را پاك‌ترين افكار و شاگردان مكتب ايشان را زوال ناپذير خواند و افزود اين نظام و انقلاب با انديشه‌هاي امام زنده است و اين قبيل اقدامات ضدانقلابي وحدت و همدلي ملت و پشتيباني از ولايت فقيه را زيادتر خواهد كرد .

وي با اشاره به اينكه دشمن ،  امروز دانشگاهها ، محل رويش افكار امام را هدف قرار داده است ادامه داد :

اما دانشگاهيان ما به چنين دامي نخواهند افتاد . اينها با رهبر خود پيمان بسته‌اند و اين آرمان محكم‌تر از آن است كه جا بزند و شما بتوانيد به نيات پليد خود برسيد .

شربياني افزود امام ما وراث محمد و علي و فاطمه و حسين است ، او تبري از ابراهيم داشت كه به ما ياد داد چگونه بت‌ها را بشكنيم ، مهر عيسي را داشت و به ما ياد داد كه چگونه در برابر فريب خوردگان از خود رفعت و حوصله نشان دهيم ، عصاي موسي را داشت و به ما ياد داد تا مقابل آشوبگران و فتنه‌گران بايستيم ، مكتب حسيني را داشت و درس كربلا را به ما آموخت و قرآني در دست داشت و قانون اساسي كشورمان را بر اساس آن براي ما به يادگار گذاشت .

پس از آن شركت كنندگان در اين مراسم ضمن راهپيمايي در محوطه دانشگاه با سردادن شعارهاي اماما ، اماما ، قسم به روح پاكت راهت ادامه دارد ، مرگ بر آمريكا ، مرگ بر اسرائيل ، مرگ بر انگليس ، مرگ بر منافق و ... انزجار خود را از اين حركت مذبوحانه اعلام و آنرا محكوم نمودند .