بيانيه دانشگاه هنر اسلامي تبريزدر واكنش به حوادث روز عاشورا
بيآبروهايي كه 16 سال پيش در روز عاشورا در حرم مطهر امام رضا ( ع ) بمب منفجر كردند و امسال نيز دست در دست همپيمانان مخملي خود در تهران قرآن آتش زدند و پرچم اباعبد الله الحسين ( ع ) را سوزاندند و به نمازگزاران ظهر عاشورا با سنگ حمله كردند بايد بدانند كه اعمال ننگينشان تا كنون بي پاسخ نمانده و بعد از اين هم نخواهد ماند .
عمل ضد اسلامي و ساختار شكنانه عده اي معدود در روزي كه مردم سوگوار در مراسم عزاداري اباعبدالله الحسين ( ع ) اشك ماتم و اندوه سرداده بودند موجب شادي استكبار جهاني و نوكران سرسپردهاش گرديد .
حرمت شكني عاشوراي حسيني ، تخريب اموال عمومي ، بيحرمتي به مساجد و حسينيهها و تكايا و آرمانهاي مهم امام راحل و شهداي والامقام پس از اهانت به مقتدا و پيشواي انقلاب از ديدگاه ملت ايران عملي منفور و غير قابل بخشش ميباشد .
دانشگاه هنر اسلامي تبريز ضمن ابراز انزجار از اين جسارت و محكوم كردن گستاخي فتنهگران اطمينان واثق دارد كه با چنين اعمالي ذرهاي از عزم و استقامت ملت هميشه در صحنه ايران كاسته نخواهد شد و اين ملت به كوري چشم آمريكا و انگليس و اسرائيل مصممتر از قبل در راه تحقق آرمانهاي مقدس جمهوري اسلامي ايران پيش خواهد رفت .
ضمناً از مسئولين مرتبط انتظار ميرود هرچه سريعتر عاملين اين حوادث دردناك را شناسايي و با آنان قاطعانه برخورد نمايند .