تاریخ : يکشنبه 21 اسفند 1390
کد 921

سومین نمایشگاه ارتباط با صنعت دانشگاه هنر اسلامی تبریز به کار خود پایان داد

سومین نمایشگاه ارتباط با صنعت دانشگاه هنر اسلامی تبریز به کار خود پایان داد

این نمایشگاه به مدت چهار روز با حضور نمایندگان صنعت ، مسئولین استانی و اساتید و دانشجویان علاقمند به این رشته برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه  مربوط به درس پروژه 9 دانشجویان رشته طراحی صنعتی بوده که با همکاری بخش صنعت به مرحله تولید رسیده است .

ابراهیم ایمانی مدیر گروه طراحی صنعتی در جمع خبرنگاران هدف از برگزاری این نمایشگاه را به نمایش گذاشتن بخشی از توانمندی های دانشجویان طراحی صنعتی عنوان کرد و افزود در این نمایشگاه بالغ بر 30 اثر مختلف در زمینه طراحی مبلمان ، لوازم خانگی ، خودرو ، کفش ، روشنایی ، سرمایش و گرمایش و صنایع پزشکی به معرض نمایش در آمده است .

وی افزود : بستر سازی برای فعالیت دانشجویان در صنعت کشور و ورود به بازار کار از دیگر اهداف این نمایشگاه بوده است .

یادآور می شود در مدت تشکیل این نمایشگاه جمعی از مسئولین و مقامات استانی وهمچنین جمع کثیری از مدیران کارخانجات و صنایع از این نمایشگاه بازدید نمودند .