تاریخ : جمعه 20 مرداد 1391
کد 952

نشست هم اندیشی اعضای هیات های جذب دانشگاه های تبریز برگزار شد.

نشست هم اندیشی اعضای هیات های جذب دانشگاه های تبریز برگزار شد.

این نشست جهت تبادل افکار ، هماهنگی و هم افزایی مجموعه هیات های جذب دانشگاه های تبریز با همدیگر به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز دکتر محمد علی کی نژاد در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم و تقدیر از حضور اعضا به مرور کلی برعملکرد هیات عالی جذب شورایعالی انقلاب فرهنگی و مصوبه ها و دستورالعمل های آن پرداخت .

رئیس هیات عالی جذب کشور با ارائه آماری از اعضای هیات های اجرایی و کارگروه ها در کشور میزان متقاضیان عضویت در هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی را از ابتدای سال 87 تا کنون 19488 نفر و تعداد جذب شدگان را 12180 نفر اعلام کرد .

عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر جایگاه رفیع علم و دانش در فرهنگ اسلامی و ضرورت حفظ شان و قداست والای محیط های آموزش عالی کشور سرعت و دقت در بررسی پرونده های متقاضیان و پیگیری جذب آن ها را خواستار شد .

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز ایجاد وحدت رویه در جذب هیات علمی ، ساماندهی امور جذب ، عادلانه شدن جذب هیات علمی و در نهایت جذب اعضای هیات علمی اصلح را از عمده اهداف و وظایف هیات های جذب دانشگاه ها دانست .

بحث و بررسی در خصوص کارگروه عمومی استانی ، نحوه جذب اساتید معارف ، تعامل بیشتر با دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاه ها و هدایت دانش آموختگان مستعد و همچنین ارتباط با دفتر جذب ویژه نخبگان و تسریع در ارائه نتیجه به متقاضیان نخبه از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

این نشست با اقامه نماز جماعت و ضیافت افطاری به کار خود پایان داد.