تاریخ : جمعه 8 دي 1391
کد 986

مراحل اجرایی ساخت دانشکده چند رسانه ای بررسی شد

مراحل اجرایی ساخت دانشکده چند رسانه ای بررسی شد

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز از پروژه ساخت ساختمان اصلی دانشکده چند رسانه ای این دانشگاه بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرایی کار قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این بازدید که با حضور معاونین دانشگاه و مسئولین دفتر فنی انجام گرفت ، مهندسین اجرایی و نظارتی پروژه ضمن تشریح مراحل و جزئیات ساخت این دانشکده از اتمام عملیات اصلی اسکلت بندی حداکثر تا یک فصل کاری در صورت تامین مالی ، مصالح و مساعد بودن هوای منطقه خبر دادند .

دکتر محمد علی کی نژاد در جلسه پس از بازدید ، ضمن اظهار رضایت از کیفیت پروژه به تسریع در کارهای اجرایی بشرط رعایت کیفیت تاکید نمودند .

یادآور می شود این دانشکده در 7 طبقه سازه ای با ظرفیت 600 دانشجو و پیش بینی کلاس های درسی ، اطاق های اداری ، کارگاه ها و آتلیه های هنری و کامپیوتری ، آمفی تئاتر ، سالن اجتماعات و کتابخانه مطابق استانداردهای آموزش عالی  طراحی گردیده است.